Sök
Stäng denna sökruta.

Morgondoppet

140528_hellas0142

Mötte upp min Engadin swimrun kompis Sara vid Hellas imorse. Kallt i luften men 18 grader i sjön. Klart värt att traska till jobbet med glasögonränder … 

140528_hellas0018

Först kollade vi hur proffsen gjorde …

140528_hellas0067

140528_hellas0037

140528_hellas0091

140528_hellas0152

Sen sa coach Mike åt oss vad vi skulle göra. Som att runda en boj och på vägen dit simma 20 simtag vanligt, 10 catch-up (när man låter händerna vänta in varandra innan nästa drag) 20 vanligt och 10 polo (huvudet ovanför vattnet hela tiden)  och en massa annat han tyckte att just vi skulle må bra att simma. Han är bra den där Micke! Från en sak till en annan så kör han Utö swimrun med Petter till helgen. Stort lycka till!

140528_hellas0121

Kaffe och chiagröt på det så var The Seal Team eller vad vi ska heta redo för att traska till jobbet. Sjukt skön morgon.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”Morgondoppet

  1. Att du orkar/hinner ta dig ut till Hellas på morgonen – imponerande!
    Jag simmade där i söndags kväll 🙂
    /Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *