Sök
Stäng denna sökruta.

Nå så överjordiskt härligt!

IMG_4615

Hade nästan glömt hur härligt det är att cykla. Premiärtur igår. Nå så gryyyyymt roligt. Nu vill jag bara cykla, cykla, cykla!!! 

Vinden. Solen. Min tyska älskare. Farten. En nysopad väg. Lukten av en lagård man cyklar förbi. Att fem kilometer går fruktansvärt långsamt eller väldigt fort. Åh, jag älskar det!

IMG_4609

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Nå så överjordiskt härligt!

    1. Rätt tänkt. Jag tänker att om jag ändå inte får snö så är det väl likabra att börja cykla … 

    1. Har inte så mycket att välja på, det är som den enda cykeln jag har … Så ska det cyklas så är det fincykeln som gäller.
      Ja, förutom en “skrotcykel” som precis håller för att cykla till skolan och tåget med.

  1. Vilken lyx!
    Klumpig som jag är så har jag glömt serva min efter mitt misslyckade ingrepp i vintras så jag får vänta till den 25:e…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *