Search
Close this search box.

OBSTACLE-SOFFI SUGER

_P2B4281

Sedan redaktionen anmälde ett lag till Tough Viking så har jag då och då skrikit “JAG ÄR OBSTACLE-SOFFI!!!” och skrämt slag på dom andra på jobbet. Jag går igång på så kallade obstacle-races. Ser liksom mig själv flyga fram över vattenhinder, väggar och genom el-hinder. 

Idag fick vi vara med på en obstacleträning med Reebok och vet ni, JAG SUGER. Alltså jag är skitdålig.

_P2B4770

Så klumpig som jag kände mig när vi skulle över väggen, alltså så kass har jag inte känt mig på år. Fick tillbaka skolgympakänslor där man stod och velade vid någon plint som skulle hoppas över. Jag sprang rakt in i väggen vi skulle över och slog i mitt vänstra knä. Hårt. Jag kom till slut över. Hoppade ner och vred till mitt högra knä så det knäppte till. Ett tag ville jag bara gråta. Men jag vill verkligen inte vara en sådan som undviker roliga saker “för att jag ska träna för ett lopp om 100 år”. Jag vill vara så pass vältränad att jag kan springa en hinderbana utan att skada mig. Jag vill det! Alltså gör jag det.

_P2B4783

Coach Konstantin han såg däremot ut att flyyyyga över väggen. 

_P2B4787     

_P2B4671

Vi fick avsluta med 10 minuter där vi först hoppade över den svarta väggen, sedan över och under hindren ni ser på bilden …

_P2B4634  … och så avslutade man med att välta stockarna två gånger. Sedan väggen igen … 

_P2B4801

Coachen gjorde så gott han kunde och kollegan Anna-Lena var gryyyym. Jag fattar att jag inte ska vara så hård mot mig själv, att det var nyttigt att få uppleva den där känslan av hopplöshet och frustration när man tittar upp på en vägg som det känns helt omöjlig att forcera. Och det är klart jag tog mig över väggen, men det var på ren vilja. Blåmärkena och dom ömma knäna får påminna mig några dagar om att jag inte är odödlig. Obstacle-Soffi är lite nedslagen och tilltufsad men har inte gett upp. Hon kommer igen, och då ska det flygas över hinder. Punkt slut.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

0 reaktioner på ”OBSTACLE-SOFFI SUGER

  1. Damn right där! Ser sjukt roligt ut, men jag får också skolgympekänslan. Pga en gör för sällan sånt där! Eller ens saker som liknar det. Men med lire vana så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *