Sök
Stäng denna sökruta.

Gälka – idyllen

140301_gve0025

Sofie, FATTAR du vilken idyll du växt upp i? säger Marie när vi tar på oss skidorna vid huset och skidar en minut ner till älven och spåret du ser på bilden.

140301_gve0053

Och just nu känns det som en idyll. Det var lite mulet idag så vi tog en tur efter älven till Sandviken. Drack varm choklad, åt mommo-mackor och grillade korv.

140301_gve0019

Bra äventyrsvänner. Marie och Ola.

140301_gve0074

140301_gve0079

Skejtade hem, bytte om och guidade mitt “yoga för löpare” pass på Holy heart Space. Så kul att så många kom med ett dygns förvarning. Hoppas, hoppas, hoppas att det kändes någon skillnad när ni gick därifrån, och ännu hellre nästa gång ni springer eller åker skidor. Det var min målsättning med klassen i alla fall. 

140301_gve0082

Tiinas space är den härligaste yogastudion jag någonsin varit i. Känslan hon lyckats skapa, I love it! Den här bilden tog hon när alla vilade i Savasana på slutet. Skrattade när jag såg den, för det ser ut som jag borde slappna av. Den togs precis när jag bad alla andas in, in, in och sedan sucka ut all luft och slappna av … 

Så sorry, har inget att klaga på idag heller. Eller ja, det skulle vara min sons humör när vi åkte skidor då. Han blev så förbannad att han slängde skidor och stavar och skrek rakt ut. Men efter lite övertalning så kämpade han vidare och efter en korv och lite varm choklad kvittrade han och berättade att han och kompis Atle ska bli uppfinnare när dom blir stora.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 toppturer jag rekommenderar

Toppturer kan vara snälla och mjuka, eller tuffa och äventyrliga – beroende på terräng, distans, lutning, väder och lavinrisk. Här hittar du tre av mina favoriter i Lappland.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *