Sök
Stäng denna sökruta.

Sexigt värre

140128_kanalrun0010

När jag ska springa på lunchen så brukar jag försöka få i mig ett mellanmål vid 10-tiden och så springer jag innan 12. Slarvar jag så blir det lätt att jag inte tar mig ut, jag hinner bli för hungrig. 

Dagens egenpåhittade pass blev uppvärmning, 6 stycken 1000 meters intervaller med 60 sekunder vila mellan varje. Sedan 6 stycken 60 sekunder backintervaller med 60 sek vila mellan och så nerjogg. Avslutade med 6 * 6 pistols.

Hyffsat otippat att jag skulle välja en-kilometers intervaller när jag själv får välja. Men plötsligt händer det. Bra pass. Bra känsla. Äntligen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sexigt värre

    1. Haha, en tre timmar sådär. Nä, men på allvar så var jag klar på mindre än en timme. Fast kan väl erkänna att det kan bli längre ibland. Fast då jobbar jag ibland (som idag) 14 timmar så jag kan tycker att några minuter hit eller dit spelar ingen roll… Älskar att jobba mot en deadline så jag kan pussla med min tid lite som jag vill. Det är livslyx enligt mig. Jobbar gärna mycket bara jag själv får bestämma när.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *