Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholm triathlon

STHtri2

I helgen är det triathlonfest i Stockholm. Både elit och motionärer får simma, cykla och springa mitt i stan. Lanttosisters tackade precis ja till att vara speakers i växlingsområdet på söndag förmiddag. Och behöver din hjälp!

STH_tri

Ska du köra berätta, hur kan vi hjälpa och peppa dig i högtalarna? Och fyll på den här listan med musik som peppar dig innan start så vi får inspiration.

STH_Tri_090823_068-kopia

Jag känner massa kärlek när jag tänker på Stockholm triathlon eftersom det var min första triathlontävling. En sprint 2009. Inte samma sträckning, men känslan av att få cykla genom centrala Stockholm gjorde mig kär. Kär i triathlon. På bilden ser man syster Lisa på väg ut på cyklingen. Ni som kör för första gången, njut! Det finns bara en första gång. Kör hårt men lyft blicken och insup miljön då och då.

Har du en minut över innan du går ner till start, kom förbi och vinka eller säg hej! Har du svårt att komma ihåg vem som är Sofie och vem som är Lisa – se här för guide. 

Alla som kör HEJA DIG!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Stockholm triathlon

 1. Attans vad kul och höra???? Jag är en sådan där anonym läsare som suger åt mig all inspiration och energi du ger genom bloggen. På söndag smäller det för mig, första triathlonen ever. Sprint är vad som gäller????
  Tack , bock och trevlig helg från mig

 2. Oj, vilken kul grej! Önskar att jag hade fått gå i mål där och blivit peppad på målrakan. Men kanske nästa år:) Hälsa syster Lisa som jag tyvärr inte fick förmånen att träffa i Kalmar, lycka till i speakerbåset!

 3. Åhh så kul! Har lusläst lanttolife hela sommaren sen jag anmälde mig till denna tävling som är min första och din blogg är med på absoluta favvolistan av de bloggar som har gjort mig så peppad. Extra kul att ni har rötter i Norrbotten. Har jag nu åkt 150 mil hit från Narvik så vill jag ju ha valuta för mödan och kör olympiskdistans så att jag får vara längst möjligt ute på banan… Satsar på att vattnet är en del varmare än temperaturen i fjorden i Narvik, men hoppas att den har gjort mig mentalt stark och väl förberedd till utmaningen;-)

  1. Fantastisk dag och sååå kul! Jag såg dig, men du var upptagen då. Så gick det ju så bra! Simmade fort, cyklade bra och gjorde en helt ok löpning, men växlade så långsamt att jag skäms.. Hejade på andra o vinkade till de som hejade på mig. Hade vunnit min agegrupp om jag hade ställt upp där, nu blev det 14:e;- i motion ;-)) Och bäst av allt var att jag har fått mött nya vänner, tridebuterande damer från Gällivare, Luleå o Tromsö. Nu kör vi!

 4. Jag känner mig träffad!! Sa nog heja Sofie när jag mötte Lisa på löpningen. Ber om ursäkt och skyller på mycket trött hjärna där.

  1. Haha, du är i så fall inte ensam 🙂
   Vi är glada över varje hejarop (och jag är urdålig på namn själv så jag fattar VERKLIGEN att man inte lärt sig vem som är vem…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *