Sök
Stäng denna sökruta.

Firar i dagarna tre …

0437_10624

Det känns inte som det var i lördags jag simmade 3860 meter, cyklade 18 mil och sedan sprang ett marathon. Men det var det tydligen.

Har fått ett gäng bilder och det är lätt att sitta och analysera. Hur 17 sitter jag egentligen på cykeln? Varför ordnade jag inte den flaskhållare jag hade tänkt fram? Och mitt löpsteg, är det verkligen tio bilder där jag har bägge fötterna i samtidigt?

Men vet du. Jag låter inte dom tankarna ta över. Jag ser glädjen. Fast jag minns cyklingen som hård, och minns hur jag svor över motvinden så verkar jag njuta. Och det finns inte en bild från löpningen där jag inte springer (ni som hängt med bloggen ett tag kanske minns den här bilden – klicka för att se…)

0437_08644

Och hur fungerade Tysken2? Jo, tack bra! Får väl erkänna att jag fortfarande tänker på Tysken1 med ett stort leende. Man glömmer nog aldrig sin första kärlek. Men Tysken2s växlar. I love. Planen är att börja leta efter ett bra hem till Tysken1, men jag har fortfarande separationsångest. (Det måste vara någon som gillar att skratta och har skrivit upp sig på en rolig Ironman nästa år)

Jag är inte så mycket för att sitta och analysera siffror men Andreas Lindén som också trampar en Speedmax skrev ett bra inlägg om den häromdagen. Ni som gillar siffror kan grotta ner er där, Jag gillar bara att konstatera att jag har en av dom snabbaste cyklarna, nu är det bara upp till mina cykelben (och mitt pannben) att leverera.

0437_26380

Saker jag är riktigt nöjd med från i lördags är att magen ville sporta med mig hela dagen. Förra året besökte jag varannan toalett på löpningen men både i Brasilien och nu i Kalmar fungerade det bra. Om det är att jag i princip bara intar flytande saker som sportdryck och gels eller att jag inte äter just banan (som varenda småbarnsmorsa vet är bra mot hård mage… men jag lyckats förtränga tidigare) under loppet vet jag inte men det funkar för mig.

0437_36663

Känslan av att springa målrakan och in i mål med Lina kommer jag att komma ihåg resten av livet.

0437_39601

Nu är det snabb återhämtning som gäller för om två veckor ska jag och syster Lisa springa och simma från Sandhamn till Utö. Inte helt optimalt, men vad ska man göra när årets drömlopp ligger så nära varann? Vi är ett gäng som står på startlinjen ihop, vi har pratat om att vi ska ha en egen inofficiell resultatlista för oss som kör bägge loppen.

Just nu är jag fullständigt nöjd med att jobba, kramas med familjen och så fortsätter jag njuta av känslan från att springa genom Kalmar stad och känna sig som en hjältinna.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Firar i dagarna tre …

 1. Jag njuter också, vill inte släppa…..
  Tar åt mig av dina tips kring intag/energi. Min mage pajade på löpningen och jag håller på att analysera varför, inte helt lätt. Är det för att jag åt för mkt, för lite….?
  Du verkar ju ha ätit en hel del fast då bara gels och konstgjorde grejer. Själv stoppade jag i mig både en halv macka och några bananbitar + blocks mm. Sen när jag tog gels så sket det sig helt! Helt klart ngt att fundera över och testa ut till nästa år.
  Stort lycka till på Ö till Ö!
  /Helena V

 2. Den där tysken verkar någet underbart…Innan den hittar ett hem provar jag gärna en tur med han.

  Om framtida tempoinköpskerhemtilloss…eller kanske tysken faller för mina ben.

 3. Det är möjligt att jag kan vara intresserada av att leva och lära med din gamla tysk… Tror du känner min bror Johan Korsvik lämna lite info till honom så för han den vidare

 4. Jag njuter och firar också här borta på västkusten! Det är verkligen helt otroligt, hur jobbigt det än var det här året i Kalmar så sitter jag och längtar till nästa gång. 🙂 Det här med Ironman är som ett bubblande och glittrande gift som jag hoppas aldrig kommer lämna kroppen. Det var förresten jag som sa hej i SPIF-tältet och hade packat efter din fina komihåg-lista. Det gick hur bra som helst, alla prylar var med. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *