Sök
Stäng denna sökruta.

Ironmaninspiratör: Gourmettriathleterna

INNAN_IM_10

En vecka kvar till Ironman Kalmar och inte bara en ny inspiratör utan TVÅ på Lanttolife. Idag får du träffa mina allra närmaste och bästaste gourmettriathleter. Lisa och Anders. Dom får varsitt inlägg eftersom dom faktiskt är två personer. 

Bilden högst upp är tagen några minuter innan vår första Ironman. Järnmannen i Kalmar 2010. Anders, jag och Lisa. Det glittrar i våra ögon. Glittrar av skräck. Glädje. Förväntning.

Den korta storyn om varför vi stod där var att jag var sugen på att göra något jag inte hade en aning om jag klarade. Lisa fick höra att hon minsann inte skulla klara en Ironman (bästa sättet att få henne att göra något, hon bara säger watch me!) Anders och Lisa började dejta, han hade en fin träningsplan där han skulle göra en Ironman året efter. Men tänkte ska dom där två rätt otränade systrarna göra det så kunde ju inte han vara sämre så han anmälde sig också.

20x30-IMHE0979-1

Sedan dess har vi varit dom tre Ironmanmusketörerna och valt en Ironman på något ställe vi vill resa till varje år, och så Kalmar som numer är tradition.

Ibland skämtar vi om att en drivkraft att fortsätta är just att OM JAG KLIVER AV NU KOMMER ANDERS OCH LISA HA GJORT EN MER IRONMAN … Ironman Kalmar kommer bli vår sjunde Ironman.

Norseman_120803_nadja366

Och det finns liksom inte ord för hur jävla mycket jag älskar dom här två personerna. Magiskt bra människor båda två. Tacksam för varje minut i deras sällskap! Det kan gå upp och det kan gå ner men trist har vi aldrig haft.

Norseman_120803_sofie081

Förra året följde dom med mig som supportteam under Norseman. Om jag älskade dom innan så går det inte att beskriva hur mycket jag älskade dom när jag kom cyklande. Genomvåt. Frusen. Och så plötsligt så stod dom där med en jacka och en flaska med varm buljong. På allvar så grät jag över tacksamhet över dom. Det inkluderar också Nadja som tagit alla bilder på oss i Norge. 375572_10151469076263513_1584734799_n

Eller i år när vi var i Brasilien ihop.

1766_10151469107943513_924592228_n

Så låt mig presentera mina allra bästaste Ironmanbästisar: Anders och Lisa! Efter Kalmar har vi 21 Ironman medaljer tillsammans. Bläddra ner och inspireras!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Ironmaninspiratör: Gourmettriathleterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *