Sök
Stäng denna sökruta.

Incheckade

130523_BRASIL003

Vi vaknade av att det regnade. Mycket. Provsimning av banan + registrering = det känns som det här är på riktigt. Låter bilderna berätta om resten av dagen. 

130523_BRASIL007

Lisa smörjer in sig med vaselin för att inte få skavsår i nacken. 

130523_BRASIL017

Innan simningen!

130523_BRASIL046

Idag ordnades en liten låtsastävling med startsignal och allt. 

130523_BRASIL058

130523_BRASIL078

Skön tävlingskänsla inföll!

130523_BRASIL108

Ser ni bojen längst ut, lite till vänster? 

– Inte jag heller… Men dit ska vi först. Strömmarna gjorde att det stundtals inte kändes som jag överhuvudtaget kom framåt. 

 

130523_BRASIL040

Finaste Ironmanparet. Lisa och Anders. Tack för att jag får hänga med er. 

130523_BRASIL159

Systrarna Lantto ser fram emot söndagen.

130523_BRASIL169

Om jag säger crepes vad tänker du då? Korv, ost och pannkakssmet på en pinne?  

130523_BRASIL164

Incheckning för att få nummerlappar och påsarna som man lägger cykel och löpargrejer i för att ha när man växlar mellan grenarna. 

130523_BRASIL179

Race-meeting på engelska. Av 2200 startande så var vi så här många på mötet på engelska. Se hur många stolar dom ställt ut … Resten av deltagarna kommer från Brasilien, Argentina och Brasilien. Sa jag att det är många från Brasilien?

130523_BRASIL187

Största nyheten för mig var att det inte kommer finnas några gels eller energikakor under varken cyklingen eller löpningen (som det stått att det ska …) Och att man bara får ta med sig två in i mål. I alla andra Ironmantävlingar så har man sagt nej till att springa in i mål med någon som inte är med i tävlingen men här var det förra året en man som sprang in med 18 (!) släktingar så dom tyckte det var lite hårt att gå från 18 till 0. Vi funderar på vilka vi lite sådär random ska rycka med ur publiken för att inte känna oss ensamma när vi springer in i mål …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Incheckade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *