Sök
Stäng denna sökruta.

Äldsta tävlande i IM Brasilien

130523_BRASIL033

En av dom härligaste sakerna med att vara på plats innan tävlingen är att man hinner prata med så många sköna människor som alla har sin historia. 

Här är Roger Barker och Mary Booth från Canada. Vi pratade med dom första dagen, idag när jag bad om deras efternamn så insåg jag att Roger fyller 70 i höst. (Alltså mannen på bilden är snart 70!) Han planerar kvala till Kona för andra gången. Han körde sin första Ironman efter han fyllt 65, det var 2009. Efter det så har det blivit fyra till. Kona har han besökt en gång tidigare. Hans plan är att komma in under 13 timmar på söndag.

Mary tävlar i åldersgruppen 55-59 år och har gjort en Ironman innan, det var Ironman Penticton. Frågade henne vad hennes tips till någon som ska göra sin första är. “Stay balanced in your life. Train hard but take care of whats important, like family and friends. Enjoy. But most important, stay balanced.”

Behöver jag säga att jag skriver under på hennes citat? Jag känner att framtiden är ljus. Kona närmar sig även för min del.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *