Sök
Stäng denna sökruta.

Tungt+Tungt+Tungt=duathlon!

130505_Bduathlon052

Fem kilometer löpning+2 mil cykel+2,5 km löpning=Brottbyduathlon=sjukt jobbigt. Jag har börjat tävlingssäsongen med Brottbyduathlon fyra år på raken och kände att jag var tvungen att göra det i år igen, annars vet man inte vad som händer.

130505_Bduathlon053 kopia

Cirka 60 startande. Swoooosch sa det och så drog alla iväg. I något som för mig liknar överljudshastighet. Jag sprang fem kilometer och det enda som fick mig att fortsätta framåt var att jag snart skulle få cykla.

Sedan cyklade jag och tvingade mig själv att äta gel för att testa och vänja magen vid det till Ironman Brasilien. Var bland de sista ut på cykel, cyklade om ett gäng och sprang sedan mina 2,5 kilometer, kan inte säga att jag gillade det någonstans. Men nu är det gjort.

130505_Bduathlon377

Roligast idag var att syster Lisa var sjukt stark. Jag har sagt åt henne hela våren att hon är stark, men hon har inte trott på mig. Nu fick hon se det svart på vitt.

130505_Bduathlon403

Snabba cyklister som hade sprungit i mål innan jag gått ut på den avslutande löpningen.

130505_Bduathlon414 130505_Bduathlon416 130505_Bduathlon435

Jag hade en fin dag, träffade ett gäng sköna människor, konstaterade att jag ska fortsätta göra det jag gör. Korta snabba lopp är inte min grej just nu. Ska inte dra några långa försvarstal för min rätt kassa tid utan bara konstatera att så var det idag. Ska fortsätta maxa träningen några dagar till sedan trappar vi ner inför Ironman Brasilien. Om exakt tre veckor så är jag i mål. Då är det brasilianska drinkar och Amazonas som gäller.

Tack för grymt välarrangerat duathlon, nu är tävlingssäsongen 2013 igång på riktigt! Foto: Jonas Larsson

Ps. Missa inte att få en stor dos tävlingskänsla genom att komma på det här! 90 minuter spinning med film från Ironman Kalmar… Nu på onsdag 16:30. Kom! Kom! Min plan är att alla ska tycka att det är det bästa spinningpasset dom varit på någonsin. Allt annat är ett misslyckande. Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tungt+Tungt+Tungt=duathlon!

  1. Eller hur. Hårt och långt är bättre 😉
   Lycka till själv! Såg att du fått till grymma cykelpass i helgen – riktigt bra!

 1. Hej!
  Ska du också till Amazonas? Säg till om du vill ha tips för saker att göra 😉
  Det ser ut att ha varit en trevlig sammankomst på en vacker solig dag igår 😉
  Hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *