Sök
Stäng denna sökruta.

100 dagar kvar till IM Kalmar.18 till Brasilien.

IMG_6859

Ingen har väl missat att körsbärsträden i Kungsträdgården blommar. Extra vackert är det när man springer där innan klockan sju och det känns som världen inte vaknat ännu. 

Inledde onsdagen med en mil lugn löpning runt Stockholm. Lugn för att på kvällen körde vi Ironmanspinning och löpning på det.

IMG_6919

Jag höll mitt “Ironman Kalmar. 18 mil på 90 minuter” pass. Inleder såklart med lite simning. En si sådär 3860 meter. Fast bara på film den här dagen. 

IMG_6918

Sköna deltagare som körde järnet. Dom fick välja mellan att tugga tävlingsfart i 90 minuter eller hänga med på mina fem intervaller. Efter varje intervall så kunde man vinna ett spurtpris. Triathlonbok, Löparbok eller en vinst från 2xu gick fem personer hem med. 

IMG_6897

Sedan mötte cocher från Running Sweden upp för löpning. 400 meters intervaller på Stadion. 

IMG_6900

Jag fick ont i magen efter dom första, ett toalettbesök senare slutförde jag mina egna intervaller. Valde att köra vidare med dom som egentligen stod på mitt schema. 30*30. (30 sekunder med ca 175 i puls och 30 sekunder vila. 30 gånger)

IMG_6901

Bea brände iväg sina i ett magiskt bra tempo.

En riktigt bra träningsdag. Landade hemma i soffan vid 22:00 – helt slut! 100 dagar till Kalmar och 18 till Ironman Brasilien.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *