Sök
Stäng denna sökruta.

100 dagar till Ironman Kalmar

ironmanklass_spif2

Onsdag den 8:e maj är det 100 dagar kvar till Ironman Kalmar. Det firar SPIF med att köra 90-minuter Ironmanspinning med film och sedan möter coacher från Running Sweden upp och springer med oss.

Givetvis kan man vara med på en av träningarna. Och givetvis behöver man inte köra Kalmar om 100 dagar för att vara med. Är du medlem i SPIF så går du bara in här och fyller i att du vill delta.

Är du inte medlem i SPIF så kan du få plats om inte de 30 cyklarna fylls upp. Skicka ett mejl till sofie@lantto.se med dina kontaktuppgifter. Får du plats så hör jag av mig så fort jag vet.

Tid: 16:30 Onsdagen den 8:e maj. Plats: NordicWellness Östermalm, Karlavägen 100, Garnisonen, 1 våning upp. Utlovas: En STOR dos tävlingsinspiration, svett och skratt.

Ni kommer få vara med om att springa ut från växlingsområdet, cykla över ölandsbron och se hur det ser ut och går till på langningsstationerna. Mitt mål är att det ska känna som ni kört tävlingen när ni kliver av cyklarna efter 90 minuter.

Under klassen så kan man vinna spurtpriser från bland annat 2XU. Kan alltså vara väl investerade 90 minuter! Kom! Kom!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”100 dagar till Ironman Kalmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *