Sök
Stäng denna sökruta.

Livet, löpningen och allting

130301_run

Vi började morgonen med en löptur med Matthew Griffiths. Ungefär en mil uppför, nerför och runt en liten bit. Vi hann prata om livet, löpningen, träningstrender och allting. 

Vad ska livet bestå av för att man ska må bra och vara lycklig?

130301_MattA

Matthew är en av de där löjligt bra instruktörerna Göteborg har. Första gången jag träffade på honom var på en spinningklass, älskade den! Hans upplägg, hans röst och hans skratt. Sedan dess har jag råkat på honom lite här och var. Förra året var det i Åre, då pratade vi om hur vi bägge använder en ensam cykeltur som meditation. Ett bra sätt att rensa hjärnan och fylla på med energi.

130301_FFF004

Grymmers personer. Matthew och Anna-Lena. 

130301_FFF007

Innan löpturen rullade och sträckte vi ut lite. En ny övning för mig var den här, galet skön stretch för överkroppen. 

130301

Lite frukost på det och så testade Anna-Lena ett pass och jag fotade. Hann kika runt på Elixia masthugget. Kolla in den här cykelsalen. Här vill jag cykla om jag måste göra det inomhus! Men mest imponerad var jag över den stora Hot MOJO salen de håller på att bygga. Där vill jag yoga! 

Nu är det bara fredagsmyset kvar idag. Imorgon ska jag packa cykel och våtdräkt för på söndag åker jag till Plaaaaaayyyyiiiiitassss! Yey!

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Livet, löpningen och allting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *