Sök
Stäng denna sökruta.

Spy eller balanspass?

130226_u

Ni får välja. Balans och koncentrationspass eller hårt och spypass? Efter fem minuter ångrade vi vårt val. Första delen av tisdagens pass var tre varv av utfall med hopp, 10 box hopp och sedan idioten med vikt. 

130226

Halva banan, ner på magen, tillbaka, ner på magen, hela banan bort, ner på magen, tillbaka. Fem gånger … Två minuters vila och sedan var det två varv till kvar, bara att börja hoppa utfall igen … 

Vi gjorde massa annat också, men starten på passet var så hård att allt efteråt var lätt och minnet är lite dimmigt.

130226_mL

MiniLanttosarna har sportlov så de hängde på. Dom lyste upp när dom hörde att vi skulle till stället med stegen i taket. Må dom alltid ha kvar rörelseglädjen, den som gör att dom självklart springer när dom är på väg till något roligt. Som studsar upp och går armgång, för det är klart det går, det har dom sett på Gladiatorerna.

Det är härligt att ha småpysar hemma som påminner en om att livet är härligt, och när det spritter i kroppen så springer man lite bara för att det går …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *