Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman – magisk tävling


Idag kom den här filmen. Jag ser den, får gåshud och vet men förstår ändå inte riktigt att jag var där. Jag hoppade i från den där färjan, jag cyklade och sprang i den där magiska miljön. 

Som sagt var en dag att komma ihåg resten av mitt liv. Jag samlar på sådana dagar, timmar och minuter. Ibland är det skrattet från min femåring som leker Harry Potter med storasyster som jag sätter in i minnesbanken. Andra dagar är det att jag klarade av att göra en chin. Och en dag förra året var det Norseman. Och tacksamhet är det jag känner när filmen slutar. Tacksamhet för att jag fick möjlighet att vara där och då. Tacksamhet för att jag hade världens bästa supportteam. Tacksamhet för att kroppen är hel. Tacksamhet för så mycket. Tack helt enkelt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

LAPONIA TRIATHLON – ANMÄL DIG!

6 juli går Laponia triathlon. En Ironmandistans i midnattsol. I mina ögon Sveriges vackraste. Anmälan stänger sista april så är du det minsta sugen så är det dags att sluta tveka och anmäla dig!

Läs mer »

Laponia 2023 race report

Laponia triathlon 2023. För sjunde gången i mitt liv drar jag på mig våtdräkten i midnattsol och går ner i vattnet för att simma 3860 meter innan jag ska cykla 18 mil och springa ett maraton på det. Har kört distansen 22 gånger innan, men kommer det att gå utan i princip ett enda långpass i kroppen?

Läs mer »

22 IRONMAN

Går på ett pass på gymmet. Är svag nå så jävulsk. Känns som jag aldrig tränat i hela mitt liv. Någonsin. Ever.

Att jag 22 gånger simmat 3860 meter, cyklat 18 mil och sprungit ett maraton känns som ett annat liv. Fast jag bevisligen gjorde det tre gånger förra året. Det är en balansakt att inte vara sina prestationer, att leva i nutid men vara stolt över det man gjort så här långt i livet.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Norseman – magisk tävling

  1. Underbar film!!! Så jäkla imponerande! Det där vattnet (var det +13,6?) ser dock svinkallt ut. Ångest! Älskar sådana här filmer! Tänker på det du sa en gång; att Kalmar är en lek i jämförelse :-).
    /Helena V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *