Sök
Stäng denna sökruta.

Lapplands långlopp 15 juni!

Förra året sprang jag Niliterrängen. Lapplands långlopp. 3 mil terräng. Nu fick jag årets inbjudan. 15 juni 2013. (klickar du så öppnas en pdf) Vi pratar om att verkligen få springa ett lopp i din egen takt. Trängsel finns inte som ord i den Lappländska ordlistan.

Så jag säger så här. Skriv in det i kalendern! Är du där några extra dagar före eller efter så tar vi och springer upp på Dundret och äter en våffla med hjortronsylt. Kanske till Trollsjön om snön har smält.

Här kan du läsa om när jag sprang loppet förra året. 
Och här om en annan dag i stugan. Eller när jag sprang upp på Dundret. Eller när jag sprang en mil och gissade bajset.

Vill man inte springa 30 kilometer så kan man springa 10 eller 5 kilometer men då får man inte njuta lika länge. Springer man 30 km så ingår vansinnigt god mat efteråt. 

Från löpturen upp på Dundret. 

 

Antingen springer man ner från Dundret eller så åker man bil ner …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lapplands långlopp 15 juni!

  1. Säger bara ååååh! Det ser helt underbart ut, på riktigt underbart och ett lopp jag gärna skulle åka till Gällivare för. Kommer dock hem från New York dagen innan så i år får jag “nöja mig” med att springa i Central Park och uppleva NY för första gången 🙂 Efterlängtat! Och sen ska jag hålla utkik till nästa år.

  2. Ser verkligen härligt ut, kommer försöka delta. Roligt med lopp norrut, annars åker man ju mestadels söderut. Bor i Arvidsjaur. En tur till Trollsjön låter lockande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *