Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 20

Jag är väl medveten att jag är skyldig er fyra luckor. Dom kommer. 

– 37° skojar man inte bort. Det biter gott i kinderna.  

Ljuset. Eller snarare det icke existerande ljuset i Lappland under vintern … Magiskt. 

Hur klär man sig för att kunna vara ute? Ska du vara riktigt kittad så kör du funktionsunderkläder från Craft eller Houdini. Underställströja Nike Pro Combat. Underställsbyxor från Craft. Strumpor från Smartwool. Ett lager två på det. Fleece eller ett lager ylle. Sedan äventyrsbyxorna från Haglöfs. En skaljacka om jag ska röra på mig annars den fetaste dunjackan, en björnfitta på huvudet och de varmaste skinnhandskarna jag hittar. Och typ Powerboots. Gärna en buff man kan dra upp över ansiktet också.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttolucka 20

  1. Härliga takter, Sofie! Här nere klarar vi oss med långkalsonger. God jul, krama alla! Här ska byggas legosamurajer. Det här ska bli en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *