Search
Close this search box.

Lanttolucka 21 – bästa citaten

Mina fem bästa citat. Yeh, right. Går icke! 
Jag har ett konto på Pinterest. Om man går igång på vackra bilder kan man fastna där i timmar. Men jag har märkt att jag mest samlar citat jag tycker om. Här är ett urval.

När det gäller svenska citat älskar jag “De ä bara å åk”. Det lär vara Ingemar Stenmarks svar på en journalists fråga i en radiointervju om hur man bär sig åt för att ständigt vinna. Lysande i sin korthet!

Jag kan trycka upp de här och kalla den Lanttolifes livsregler eller något.

Vad är dina bästa citat? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttolucka 21 – bästa citaten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *