Sök
Stäng denna sökruta.

Blondiner jag gillar

Ingen ide att låtsas att jag har det jobbigt på något sätt. Det är fan underbart att leva och jobba såhär ibland! Började tisdagen med meditation och yoga med Johanna Andersson. På bilden ser ni tyvärr bara hennes rygg. 

Ok, alla är inte blondiner men de är människor jag gillar… 

Att ta med sina kollegor och dra på kombinerad jobb och träningsresa rekommenderas på alla plan! Är det någon som tror att man presterar sämre i den här miljön? INTE JAG!

Efter några timmars jobbmöte gick jag förbi Tobias danspass. Han får en att vilja dansa. Och skratta.

Satte mig ner och lyssnade på när Cecilia coachade i gruppdynamik. Cecilia har fyra föreläsningar här nere. Hon är coach, men det som gör att jag går igång på det hon säger är att hon är inte en av alla 100 coacher som går in under normen “hejhejjagär40ochhargåttigenomenkrisochnuvilljaglärautalltjagupplevttillallaandratänklyckatänkpositivtåhhhhejåhååå” utan Cecilia är psykolog i grunden och har specialiserat sig ledarskap och coachning. Hon coachar höga chefer och idrottare. OCH viktigast av allt – hon lever som hon lär och sätter igång en massa bra tankar och i förlängningen handlingar.

Två till blondiner jag älskar. Cecilia Gustafsson och Marie.

Här är hon, coachen. Hon som sätter igång en massa sköna processer i ens inre. Tankar som gör att man vill bli sitt allra bästa jag! På rikt liksom.

Nä nu ska jag sitta några timmar framför min dator innan det är afro och sangria på stranden. It’s hard work but someone gotta do it, liksom …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Blondiner jag gillar

  1. Nä jag är inte ett dugg avis, ser skitjobbigt ut med så mycket sol och inspirerande människor. Tacka vet jag Göteborg såhär i det grådassiga höstregnet en hela vanlig tisdag i oktober. Nä men jag är nöjd. Allvar. 😀

  2. Trillade in här via Träningsglädje.

    Åh! Min kompis är där med er på resan. Nu är jag ännu mer avundsjuk på henne. Enormt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *