Search
Close this search box.

Meditation och crossfit

Vaknade innan klockan ringde och smög upp för att inte väcka Anna-Lena som jag bor med. Gick ner till meditationspasset 07.00 och hängde sedan kvar och väckte kroppen med yoga. 

Det är cirka 30 minuters meditation varje morgon här, och jag tänkte jag ska försöka vara med på den, har aldrig mediterat varje dag en vecka. Upplevelsen av tomhet, när tiden står stilla och det känns som man flyter. Den känslan upplever jag när jag mediterar men den kommer ofta även när jag är ute och cyklar själv, eller springer i skogen. Ofta följt av lycka, flow och massor av ideer.

Hemma väljer jag ofta bort meditationen till förmån av min sömn. Men här har jag faktiskt tid så jag tänkte se vad som händer om jag aktivt mediterar varje morgon.

Sedan hade redaktionen möte innan lunchpasset som fick bli crossfit på stranden. Kollegan Anna-Lena med finaste underarms-skuggan. 

Ursköna Nora är här som crossfit ledare. 

Andreas leder också crossfit-pass.

Bad dom visa mig tekniken för att jag och syster Lisa ska fixa “en chin till jul”. Hur svårt ska det vara? I mitt huvud så kan jag göra tio chins/pull-ups men när jag väl hänger i mina armar så känner jag mig som en stor säl. Men nu ska det hända. Film med tips kommer!

Nåväl, jag ville bara göra ett inlägg för att lugna er. Tänkte att ni säkert är oroliga nu när jag rest iväg en sväng, men jag har ingenting att klaga på. Noll, inget, absolut nada. Allt är underbart (förutom det där med chinsen förstås…).

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Meditation och crossfit

  1. SKÖNT att du hörde av dig. Man hann ju tänka en hel del när man hörde att NI skulle ner på träningsläger..skulle ni trivas eller inte osv. Nu kan jag sova lugnt om natten, tack!

  2. Ja. Mer chinsutlärning till folket. Min kropp försöker bara dra med magmusklerna. Vilket ju är ganska big fail på. Väntar med spänning således. Krama den där damen med konstig underarm från mig också!

  3. Alltså jag har nog inga revolutionerande chinstips som du inte redan hört men jag vill bara säga (som lite pepp) att: plötsligt händer det, det gör verkligen det! Jag hängde där som en pinne, spände mig allt jag kunde och fick alltid kramp i tårna. En vacker dag gick det, och då vart det två av bara farten. Mitt bästa var att träna med en liten knuff i ryggen, då fuska jag inte för mycket. Go Go Go

  4. Chinstips ser jag fram emot. Fick höra att mina armar kommer ha återhämtat sig till sin vanliga styrka till helgen. Det känns ju fint men varför har jag då haft 2 falukorvar till armar i 2 veckor, fortsätter dom förbi sin vanliga styrka sen? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *