Sök
Stäng denna sökruta.

Lycka kan vara…

… att upptäcka att de lagt ny asfalt på min favoritcykelrunda …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lycka kan vara…

    1. Absolut! Sådandär som inte låter…
      Men framförallt så var det en sträcka som har känts lite farlig för att den har haft flera stora hål och sprickor. Så jag är happy, happy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *