Sök
Stäng denna sökruta.

Bra intervaller

Löpning med SPIF. Halva gruppen körde löpning med Patrik från Running Sweden och hälften filmades/körde intervaller. 

Jag hängde med film och intevallgruppen. Efter uppvärmning körde fem personer filmning och de andra intervaller med styrkevila. 700 meters löpning, 10 armhävningar, 700 meter löpning, 10 benböj, 700 meter löpning och 10 burpees. Byte med filmgruppen och sedan ett intervallpass till.

Syster Lisa. Upplyst. 

Erik blir filmad framifrån. 

Många sköna människor och härligt pass! Skönt att vara igång igen.

Extra styrkeövning efter filmningen. Pistols (enbensknäböj)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bra intervaller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *