Search
Close this search box.

#20: Bok

Jag älskar böcker. Ska jag vara ärlig så älskar jag böcker mer än tidningar. Och jag läser allt. Fackböcker, deckare, handböcker och tantsnusk tydligen. 

Häromdagen pratade vi om “Femtio nyanser av honom” för att författaren varit på Skavlan och pratat om blandannat strypsex. Det var då jag fällde kommentaren “Strypsex är nog inte min grej. Jag kan ju inte ens ha polotröja” som det har skämtats rätt friskt om på redaktionen de senaste dagarna.

Så det är klart jag måste läsa boken. Så nu har jag gjort det. Ingen strypsex. Men jävligt mycket sex. Rätt befriande.

Men vill man läsa om vilken triathlonbok jag tycker är bäst ska man läsa här…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *