Sök
Stäng denna sökruta.

New York

New York. Älskar staden, samtidigt som jag efter någon dag konstaterar att jag längtar till naturen. Tur att Central Park finns. När jag får springa en timme utan att behöva stanna för övergångsställen så landar jag.

Älskar att bryta vardagen och inte behöva passa tider, jag tar med min dator och sätter mig på något cafe och jobbar. Strosar lite. Går på ett yogapass. Slår mig ner med datorn igen på hotellrummet. Utan vardag med barn, lämningar, hämtningar så känns det som jag har hur mycket tid som helst. Samtidigt som jag saknar. Saknar vardagen. Saknar småpysarna. Pratar med dom på Skype och tycker de ser ut som de vuxit. Saknar kollegorna. Konstaterar att jag älskar vardag. Också. Och det är bra, det betyder att jag skapat ett liv jag vill ha.

Promenerade över Brooklyn bridge. Manhattan ser overklig ut med sina skyskrapor. 

Markerar in favoritplatser i kartboken. 

Hittade Elvisglass. Två kakor med jordnötsglass mellan. Gott!

Strosade efter High line. Skön oas lite ovanför trafiken. 

Vi äter mest sushi, mexikansk eller asiatisk mat beroende på vilka kvarter vi råkar vara i, men även hamburgare har hamnat i min mage. Handgjord milkshake fick mig att välja den här lunchen. 

En renodlad triathlonbutik. Klart man måste gå in! En pool i butiken så man kan testa våtdräkter, ett rum där man kan få hjälp att ställa in cykeln och testa olika sadlar. Låter som en dröm, tyvärr var personlen trist och inte ett dugg intresserade av att prata med kunderna så jag gick utan att köpa minsta öronpropp. 

Nu frukost! Några timmar vid datorn och sedan ska jag gå på ett yogapass som heter  “Inner warrior” med Nadia Zaki. Ser fram emot det! Hoppas kunna dra ur henne några bra NY-tips också. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”New York

  1. Härligt, jag var i New York för ett år sedan och längtar nog tillbaka lite (även om det blev lite mycket stad för mig…). Kan bara hålla med om SBR, trist att personalen var så oengagerad och tråkig… Mycket bättre på R&A Cycles i Brooklyn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *