Sök
Stäng denna sökruta.

#16: Rörelse

Rörelse var dagens utmaning. Passade bra eftersom jag lekte friidrottsförälder idag. Jag gillade den här bilden för att de hade olika löpteknik …

Heeeeeejjjjjaaaaa! Helt ärligt så struntar jag i vad mina barn väljer för idrott, bara de vill göra någonting. Friidrott är i och för sig lite extra roligt för att min mamma och hennes systrar var bra på det när de var yngre. Det finns fortfarande ingen chans att jag tar min mamma i kula. 

En annan rörelse. TRX:en som hänger i vår trappa används mest till cirkuskonster.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *