Sök
Stäng denna sökruta.

#8: En dålig ovana

Dagens fotoutmaning: En dålig ovana. Att komma just lite försent. Jag är tidsoptimist när det gäller att värdera hur mycket jag hinner på vägen till mötet med bästa vännen. 

Jag har aldrig missat en deadline. Jag har aldrig missat ett flyg, eller tåg, eller ett viktigt möte. Men jag springer gärna in i sista minut. En vän fick mig att vakna upp för något år sedan genom att säga att jag genom att komma sent visar att min tid är mer värd än hennes. Då insåg jag att det är en otroligt otrevlig ovana, jobbar med den hela tiden och är bättre. Här har jag skrivit lite om hur jag jobbar med att komma i tid. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *