Sök
Stäng denna sökruta.

#7: Frukt

Dagens fotoutmaning: Frukt. Granatäpple. 

För att det ska bli ännu lite intressantare (?) så ställer jag klockan på 2 minuter och skriver ner det första som jag kommer att tänka på när jag tänker frukt. Är du beredd. Tre. Två. Ett. Piiiiip.

När jag urkärnar granatäpplen så gör jag det i en bunke med vatten för att det inte ska se ut som jag mördat någon i köket. Under min första graviditet så hade jag en craving och det var frusna jordgubbar, inte en frukt, eller är det en frukt? Senare insåg jag att jordgubbar innehåller massor med järn så det var säkert förklaringen. Annars så är favoritfrukterna kiwi, apelsiner och bananer fast dom måste vara spänstiga. Hellre lite åt det gröna hållet än åt det bruna. Innan jag fick barn så insåg jag inte att bananer gör fläckar from hell, men nu vet jag. Min farmor berättade att farfar fick smaka det första äpplet som kom till byn, han tyckte det smakade surt. Det visade sig senare vara en tomat. 

Piiiiiip.

Imorgon blir det en dålig vana. Det finns ett gäng att plocka av. Men framförallt så ser jag fram emot att gå på bästa vänners bröllop. I en klänning som det kan hända att jag beställde på nätet, efter att ha provat en för stor. Så jag tog två storlekar mindre. Nu kan jag inte stänga den, funderar på att göra en snabb operation och ta bort två revben, eller sy in en jeanskil. Har inte bestämt mig ännu …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#7: Frukt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *