Search
Close this search box.

Det här racet ska jag köra en dag!

Har ni börjat lära er vad jag går igång på? Vacker natur blandat med mjölksyra. Vad tror ni då händer när jag tittar på det här racet? Patagonien (en plats jag har på min att besöka innan jag dör lista…) i kombination med en tävling där många berg ska bestigas och vattendrag ska korsas. Enligt mig ett av de bättre sätten att uppleva en plats.

Precis som med Norseman så har jag fått tips om det lite då och då, men det är först nu som min mage går igång och jag inser att det här ska jag göra en dag. 

En del i det är att jag måste ha ett lag, så på allvar – har jag några vänner som vill uppleva det här med mig? Och finns det någon som kört som jag kan intervjua?

Det här känns lite som en omöjlighet idag. Men vet ni, det gjorde en sprint-triathlon innan jag gjorde en, och en Ironman innan jag gjorde min första, och Norseman innan jag befann mig mitt i bergen. Inser att det krävs många steg innan jag befinner mig i Patagonien, men om man aldrig börjar gå så kommer man aldrig fram så från och med nu så tar vi små små steg mot att en dag köra det här.

Jag förstår verkligen att inte alla går igång på just den här tävlingen, men fundera. VAD går du igång på? Och så tar vi ett steg mot det där som gör just ditt liv lite mer färgglatt, som gör din dag ännu lite roligare att vakna upp till. Är det att ta en öl med vännerna imorgon, ring och se till att det händer. Är det att köra ett triathlon nästa år, ta tag i det och ta dig dit steg för steg …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Det här racet ska jag köra en dag!

  1. Skickar packlistan imorgon då 😉
   Men ses vi där, det är inte så att vi ska träna en eller kanske två gånger tillsammans?

 1. Mmmm. Varje gång jag ser såna bilder vill jag hålla på med multisport, men det är så himla mycket prylar och logistik. Men det ser ju helt klart lockande ut…

  1. Ja, men eller hur… Men när jag läste igenom den obligatoriska utrustningslistan så kändes den överkomlig, eller så blev jag bara så glad över att man inte behövde släpa med sig egna kajaker…

  1. JAAAA! Underbart. Vad säger du, februari 2013 eller kan vi vänta till 2014? Eller ska jag bara boka och slå en signal så du skriver in rätt datum i kalendern?

 2. Jag går igång i naturen, og på att fota när jag känner för det, eller rita, eller skriva, eller titta på molnen, utsikten, detaljerna 🙂

 3. Wow… precis sånt här som jag går igång på:-) Naturen, upplevelsen, fysiska utmaningen och inte minst den psykiska utmaningen. Finns det plats eller är laget fullt? 2013 eller 2014 spelar ingen roll… kan vilket som!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *