Sök
Stäng denna sökruta.

Bra företag!

Idag anordnade SPIF-triathlon ett duathlon för en av sina sponsorer, Interfleet. Under våren och sommaren så har några tränare från oss kört pass som utgått från deras kontor. Idag var det avslutning. Duathlon. Springa, cykla, springa.

Jag stod och hejade och försökte få ner allas tider korrekt. Hann bli imponerad också. Vilket företag, gillar stämningen och hur de peppar varandra. Ibland med lite sköna gliringar, men det kändes som de gavs med kärlek ändå. Och med största sannolikhet så hade jag stapplat i mål bland de sista i det här gänget, så kepsen av för bra prestationer idag. Och som jag sa innan vi körde igång, tränar och tävlar man i det här vädret så är man gryyyyym. Heja Interfleet!

Här finns ett album med fler bilder från dagen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *