30 dagars fotoutmaning

September betyder vilomånad för min del, eller vila från fokuserad triathlonträning i alla fall. Jag tror det är bra att ta ett gäng veckor off, låta kroppen vila och hjärnan bli sugen på att träna mer igen. 

Vet inte hur många vänner jag har som känt att de är friska så de kör på med sin träning i 180 även under hösten och sedan säger kroppen BOOM och de blir riktigt sjuk eller så tappar de sugen totalt när det börjar närma sig riktigt hård träning igen i början av nästa år.

Röra på mig kommer jag göra, men det blir mer det jag känner för varje vecka. Massor av yoga. Ett Tjurrus ska springas, kanske ett Lidingölopp. Vi får se. Någon som har andra roliga träningspass inplanerade? Säg till!

Men det betyder inte att jag inte har nya utmaningar på gång, en sak jag saknar i mitt liv är fotograferandet. Jag fotar mycket, men mest bara med min Iphone, den är alltid med. Eftersom jag bor med en fotograf så blir det ofta att han tar bilderna och jag mest bara tycker. Men nu ni, september får bli min “komma tillbaka till fotograferandet igen” månad.

Här är en utmaning jag hittade och gjorde om lite:

Häng på om du vill. En bild om dagen under september månad. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

6 reaktioner på ”30 dagars fotoutmaning

  1. Vilomånad är viktigt, både för kropp och själ! Jag kör min i december dock. Fotoutmaning lät kul! Min utmaning är att komma ihåg att ta någon rolig bild till bloggen. Kommer ofta på det efter träningspassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *