Sök
Stäng denna sökruta.

Favoritutfall med Oscar Jöback


Tre små triathleter, Oscar Jöback och funtional moves. 07.00 en onsdagmorgon. Kan det bli annat än bra? Riktigt härlig start på dagen! 

Fast jag måste säga fyra triathleter, för Oscar har sladdat in i triathlonvärlden och brände av en olympisk triathlon i söndags.

Bad honom visa min favoritutfallssekvens från klassen. Gillar den för att den känns i hela hela kroppen, man får öppna upp lite i höften samtidigt som man bygger styrka och balans. Lantto likes!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *