Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman, the movie!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Norseman film 2014

Ett lopp jag aldrig kommer att glömma. En dag att komma ihåg resten av mitt liv är Norseman 2012. Att stå där

Läs mer »

En grå dag

Vaknade imorse och kände mig grå. Låg. Inte lust med något. Hela mitt liv kändes trist. Trist. Trist. Meningslöst. Ingen inspiration till att

Läs mer »

Norseman enligt min Garmin

Häromdagen ville jag slänga min Garmin310XT. Långt bort. Eller bara ner på marken och stampa på den. Hårt. Helst med mina Icebugs

Läs mer »

0 reaktioner på ”Norseman, the movie!

 1. Shit vilket häftigt lopp! Och vilken bra film! Förstår att detta är ett minne för livet. Jag fick tårar i ögonen när jag såg folk gå i mål. Måste vars helt överväldigat.
  Hur kom du på att du skulle köra detta lopp? Är det bara att anmäla sig eller måste man “kvala” eller nått? Jag är inte sugen, bara nyfiken och imponerad.
  Måste tacka för din film från Kalmar! Den har bidragit till att jag nu anmält mig. Därför letar jag nu också efter en bra cykel. Har kikat på Canyon – Är du nöjd med din?
  Oj vad långt det blev….
  Ha de gott
  /Helena

  1. Tack för härlig kommentar. Jag har alltid tyckt Norge är en av världens vackraste länder och kyla brukar inte bekomma mig nämnvärt, det är värre med värme så när jag såg Norseman så tänkte jag att det där ska jag göra någon dag… Och den dagen var visst 5 aug i år. En helt fantastisk dag!
   Man anmäler sig, och får plats antingen genom att “racedirector” väljer ut dig eller genom lottning. Så alla är välkomna att anmäla sig men bara 240 får plats.
   Kul med Kalmar, du kommer inte ångra dig.
   Och cykel, testa dig fram. Jag är löjligt nöjd med min Speedmax, är du det minsta sugen så kika in på Canyons sida nu, de har höstrea och säljer ut årets modeller…
   https://www.canyon.com/_se/sparbuch2012/
   Lycka till med cykel, träning och livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *