Sök
Stäng denna sökruta.

Ö till Ö längtan

Känns lite märkligt att jag inte har en enda till tävling framför mig 2012. Förra året så fortsatte tävlingssäsongen en bit in i oktober. Bland annat med Ö till Ö första måndagen i september. 

Är lite smått avundsjuk på vänner som nu förbereder sig. Här kan man läsa om min dag, om min utrustning eller artikeln som Marie skrev om mig förra året (en pdf öppnas om du klickar på länken). I slutet av den så har Nina listat andra utmaningar så jag antar att det bara är att välja en ny till nästa år?

Lugn, jag ska njuta av 2012 ett bra tag till. Men en vacker eller lite galen Ironman vore roligt att anmäla sig till även 2013, förutom Kalmar… Förslag? 

Och DÄR öppnade anmälan till Ironman Kalmar 2013. Anmäld! Ses vi? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ö till Ö längtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *