Sök
Stäng denna sökruta.

Veckans utmaning!

Veckans utmaning är att hålla sig frisk. Det är lätt att bli sjuk efter en hård fysisk utmaning så just nu ser jag till att boosta kroppen lite extra. Jag vill vara frisk. Jag ska vara frisk!

Sömn. Bra och god mat. Yoga och annan skön rörlighetsträning. Mycket kramar. Tar mitt inte så hemliga (men ack så dyra) vapen Reds varje dag den här veckan. Kommer fortfarande ihåg hur trist det var att vara sjuk i två månader i vintras

Många pratar om en tomhet efter en Ironman. Jag känner att jag bubblar av glädje och energi. Hösten 2012, kalendern börjar fyllas med en massa roliga saker. Bästa vänner som ska gifta sig, ser fram emot en dag med kramar, skratt och en sjuhelsikes fest! Sedan ska jag till New York med bästisen. (Alla tips om vad jag borde göra, se och träna mottages tacksamt) Bästa redaktionen har bokat in Holistic training camp i Portugal. Yoga, löpning och cross-fit. Whats not to like? Instruktörsutbildning med Incycle. 6–7 oktober planerad. Min Ironmanspinning som jag ska hålla under någon mörk dag i vinter bubblar i mig. I mitt huvud är det årtiondets bästa cykelklass. Funderar på att dra igång en “Testa en ny sak i veckan” också. Det var så kul förrförra året. För att inte tala om all härlig riktigt geggig MTB-cykling som jag kommer ha tid med nu. Och så har vi massor av roliga saker på gång på jobbet. Förändring leder framåt. Och jag gillar röra mig framåt!

Översta bilden är på mina minibästisar. Ironmanmedaljen var tydligen lite bättre än en vit t-shirt så de övade segergester med den.

Så. New York tips. Och berätta, vad fyller ni höstkalendern med för att det ska kännas roligt att slå upp ögonen även i september?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#LEVFÖRFAN DAG 22

För att kunna #Levförfan så behöver vi äta. På Instagram får du hänga med på live tiofika med Näringsfysiolog Kristina Andersson. Min absoluta

Läs mer »

0 reaktioner på ”Veckans utmaning!

 1. Ironman-blues kommer väl senare? Första veckan efter är man ju upp-upp-upp av den feta kicken efter Ironman! Vad grymt det var! Och sen kommer blues:en, om den nu kommer. Skönt att du har förberett dig med många grejer att se fram emot!

  Mitt tips är att planera in en IM sent på vintern, då måste man hålla igång. (Jag ska ju köra Ironman Florida) Ut och cykla när alla andra vill träna inne, springa ute i ösregn. Mmmm, det kommer bli underbart! 😉 Säg till om du vill med på något pass!
  Kram

 2. ja jäklarn vilken skoj höst!! ååååh nyc! i love! jag älskar takterasser så det får bli mitt tips. kolla ut några i förväg och gå dit. det finns många coola, bland annat takbaren på the james i soho eller ett hotell som hade något med press att göra längre norrut vid hudson river. jag gillar the high line (tror jag den heter) för det är så coolt att gå högt över gatorna med en massa växtlighet (vet iof inte hur det är i november). och så gillar jag att äta. det finns hur många ställen som helst så jag behöver knappt tipsa, men jag föredrar att hålla mig runt hells kitchen och hitta kul ställen. min favorit är mexikanska el centro. och niketown!!

 3. Har man möjlighet så springer man maran förstås, har man inte det så måste man åtminstone springa i Central park en fin dag. Annars så är Empire State Building och Ellis Island givna besök, tycker jag.

  Hoppas att ni får en bra vistelse i det stora äpplet!

 4. För ett tag sen var det aktuellt med en yogaresa till nyc med Petra axlund stegman, hon har riktigt bra tips på coola yogaställen där, kolla in innerstrengthblog.com.
  Kam ju vara aktuellt att åka ut till stranden också, i sep är det ofta fortfarande varmt.

 5. Fyller dels hösten med cykelklasser på schemat och egen härlig träning och lite nya utmaningar. Men även en grym grej den 13 oktober där jag vill ha dig (det var bl.a. det jag ville luncha om 🙂 ). Skulle också gärna gå cykelutbildningen i början på oktober…
  Och så klart, behöver du någon insats på din Ironmancykling är det bara att säga till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *