Sök
Stäng denna sökruta.

You are a superstar!


Njuter fortfarande av den härliga känslan efter lördagen. Och nu ska ni få följa med mig på en väldigt snabbt ihopklippt cykeltur med några av mina favoritstunder i lördags. 

Tanken är att jag ska hålla en cykelklass med film i vinter, alla som vill får komma, du betalar det du tycker du kan och alla pengar kommer gå till Läkare utan gränser. Kommer behöva hjälp av spinninghjältar som Jessica och Jeanette – så förvänta er ett samtal snart …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”You are a superstar!

 1. Underbart. Tack Sofie. Bra jobbat. Om det blir cykla till film kanske till och med jag blir lite sugen. Vilken pepp 🙂 !!!! Var? När?

  1. Carina, klart du ska köra! Jag och Lisa tycker det var synd att du inte körde i år, inte för att tider spelar någon roll, men det hade varit liiiiiite roligt om du kört snabbare än din man på din första tävling 🙂
   Med ditt huvud, din kropp, och den här banan så hade du gjort det!

 2. Wow, härlig film! Jag var minsann med vid 2.04. 🙂 Satt i rondellen i kornblå tröja och kollade.
  Räckte batteri/minneskort till hela cyklingen? Eller du körde lite på-av, eller kanske hade extra batteri?
  Hade varit coolt att vara med på ditt pass. Även jag från Malmö, så behöver lite “heads up”.

  1. Ahhh, var det du … 
   Jag körde slut på ett batteri och sedan bytte jag och satte på och av kameran men sparade lite batteri till jag skulle in till växlingen. Tänkte att jag nog inte kommer köra ett sex-timmars pass trots allt… Men jag har mååååånga timmar film. Lovar hojta när det närmar sig, hoppas vi ses.

 3. Hej Sofie! Härlig film…..
  Tack för sällskapet på löpningen, det var kanon och hjälpte mig att komma under 12 h.
  Kommer gärna och cyklar!!
  / Anders

  1. Det är jag som ska tacka. Det var otroligt kul med bra sällskap, så tack! Ses på någon träning snart.
   Hoppas skolstarten kändes bra, kan det vara så att idrottsläraren var liiite tröttare än eleverna?

 4. Fantastiskt! Jag kommer mer än gärna och cyklar i vinter.
  Och ännu en gång, du är grym och en fantastisk förebild. 🙂

 5. Jag kommer mer än gärna. Tror jag kan få med mig några fler.. hur mycket plats har du 🙂 Visade filmen för mina kollegor och bananen var populär. Att skaffa inspirationsfilm till sin egen trainer blev också diskuterat. Inspirerande alla gånger!

 6. Fantastisk film! Nog för att jag har varit sugen på IM tidigare men efter att ha sett filmen så har jag bestämt mig… IM 2013:-) Kommer att visualisera detta filmklipp under träningspass som känns tunga och då motivationen dalar. Då ska jag se cyklingen på Ölandsbron framför mig, hitta känslan av att krypa ner i tempobågen och låta kroppen gå som en odödlig maskin… nästa år är jag där:-)

 7. Häftig film!
  Om du vill göra ett gästspel i Göteborg så är vi många Triahlon Västare som gärna trampar lite Kalmar-bana för ett välgörande ändamål!
  /Jonas
  Triathlon Väst-aren som träffade er på bryggan dan innan start

  1. Självklart gör jag gärna det, har bara träffat grymt trevliga människor från Triathlon väst så det vore en ära. Är det någon som sitter på en bra kontakt till cykelsal med projektor? Till exempel 7-8-9 december då är jag i era trakter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *