Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelvasan

Jag hade en plan att cykla Cykelvasan, och har förälskat mig i MTB under sommaren, men bestämde mig i förra veckan för att vila kroppen. Om jag lyssnar till min mage så är det Ironman Kalmar som jag är sugen att köra. 

SuperMiniAlthini fick ta min plats om hon lovade att skratta någon gång under loppet. Och sedan har jag följt hela gänget under lördagens 94 km mellan Sälen och Mora.

Segrare blev Jesper Dahlström på 02:47:20 och bästa tjej Nina Gässler på 02:56:40. Vill man läsa om hur det gick för min nummerlapp läser man här. Men det finns spännande historier även hos Jessica och Sofy som svepte in under fyra timmar. För att inte tala om Sara som fick ta tuffa men kloka beslut och Anna som också hade lite näradödenupplevelser.

Mer mtb kommer det helt klart bli för mig, fast efter den 18 augusti!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *