Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman soundtrack

Ikväll var jag på Slussens pensionat och lyssnade på Markus Krunegård. Konstaterade också att det är två veckor kvar till Norseman och att ni måste hjälpa mig med the soundtrack of Norseman!

Dels för att vi ska ha skönaste spellistan för vår roadtrip, och dels för att jag ska ha en bra låt som fastnar inför tävlingen. Jag har tävlat till “jag vill ha mera öl, jag vill ha flera öl” (Vasaloppet anno 1800-tal, typ) Billionaire (Kalmar 2010) men värst (eller bäst) var ändå när “Brudar med små, små pattar” fastnade så både Ola och jag nynnade på den en hel dag under Ö till Ö.

Ni hör ju, jag måste ha hjälp! Vad tycker ni jag ska ha för låt i huvudet när jag hoppar i från färjan den 5:e augusti? Antingen fyller ni på den här listan på Spotify, eller så kommenterar ni här så lägger jag in den …
Seså. Årets tävlingslåt, eller en väldigt bra låt för vår roadtrip.
Kommentera!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Norseman soundtrack

  1. En klassiker som fick vara mitt soundtrack under Vasaloppet är Kenats: “Just idag är jag stark”. En ny (?) låt jag upptäckt är Freak med Urban Cone och nog måste man vara lite freak för att göra Norseman 😉

  2. Hej där,
    Det där med musik är inte riktigt min grej. Jag gillar när tankarna har fritt spelrum och det bara är jag med mig själv. Men en liten fundering, hur länge beräknar du att Norseman tar? Måste vara längre än “normala” ironman vilket jag antar kräver en diger spellista. Vilket för mig till nästa fråga – får man ha musik i öronen hela tävlingen eller endast på löpningen?

    1. Under triathlontävlingar är ingen musik i lurar tillåten… Det här är spellistan för roadtripen, och så brukar alltid någon låt fastna i mitt huvud under tävlingar. Inte alltid den låt jag vill eller valt, men har jag lyssnat på något bra så är chansen större 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *