Sök
Stäng denna sökruta.

Lisa Lantto – You are an Ironman (igen)

Vilka hjältar! Ösregn. 3860 meter simning. Ösregn. 18 mil cykel. Ösregn. 4,2 mil löpning. Lite sol då och då. Ironman Zurich. 

Helt otroligt. Att syster Lisa ställde sig på startlinjen, i april fick hon konstaterat att hon hade två stressfrakturer i underbenet. Igår sa hon att hon ska simma, cykla och om benet känns bra så springer hon. Nu har hon precis kommit in i mål. Hennes fjärde Ironman.

Många hade lagt sig på soffan, ätit praliner och skyllt allt dåligt på frakturerna. Men inte Lisa, för det var inte hon sugen på… Hon har hela tiden fokuserat på vad hon kan göra. Och tydligen är det att köra en Ironman i juli. Hon är galet grym.

Nu hoppas jag att hon och kroppen mår bra och att hon bjuder på en racereport inom kort. På bilden överst är hon och Rene. Ryktet säger att det är en ny Ironmanvän som hon skrattade sig igenom löpningen med. Ska bli kul att höra mer.

Anders, lika grym han. Pratade lite snabbt med honom efteråt och han rapporterade att det hade varit en fantastisk dag. Bra tävling. Helt galet väder. Ösregn för det mesta, sol ibland. Att cykla berg i regn är inget man drömmer om. Men det gick. 

Grattis till dagens hjältar. Bra jobbat! 

Två nedersta fotona tagna av Erland Ekheden. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lisa Lantto – You are an Ironman (igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *