Sök
Stäng denna sökruta.

En månad till årets mål!

Vänta nu, 5 Juli idag. Det betyder att det är en månad kvar till årets stora mål. Norseman. Firade genom att simma med SPIF och Micke Rosén. 

Jag tror vi var 35 personer som simmade. Gjorde lite olika övningar, här simmar vi fyra varv runt fyra “levande bojar”. Riktigt bra simpass, och en hel sjö fylld av favoriter. Stort GILLA på den här kvällen!

20 grader i vattnet. Ljuvligt. Helt enkelt ljuvligt.

Lite eftersnack med hela gänget. 

Här är en bild från förra årets Norseman. Det kommer inte vara lika varmt som idag när jag hoppar i vattnet den 5 augusti. Längtar, men ändå inte… En månad kvar. De översta bilderna fotade Thomas Caz Stade, som kommer hoppa i från samma färja som mig den 5:e. Undrar om han vill göra bomben med mig från färjan. Måste fråga nästa gång vi ses.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En månad till årets mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *