Sök
Stäng denna sökruta.

Intervaller med två barn

Sambon bortrest. Två barn. Bästa coachen ringer och kan träna. Säger man nej då? Jag säger JA och tar med barnen till Stadion. De pysslar och mamma springer. 

2000 – 1600 – 1200 – 800 – 400 meter. Eller för mig som inte är van att tänka i löparbanedistanser (jag menar, jag har precis lärt mig att en bassäng oftast är 25 meter) 5 varv – 4 varv – 3 varv – 2 varv – 1 varv. Två minuters vila mellan varje intervall.

Det är alltid lite extra spännande att träna med barnen. Ibland så får man avbryta mitt i, och då är det bara gilla läget och vara glad över det som faktiskt blev av. Idag gick det bra, fick vässa lite pennor mellan intervallerna och svara på frågor när jag sprang förbi.
– Maaaammmma, vad är det för dag idag? Huuuur många varv har du kvar? High five, NUUUU!

Mira hade också spring i benen och testade banan.

Det här var 45 minuter av min dag. Resten av dagen fokuserade vi på glass, strandliv, klättring på klippor, bomben från bryggan, biblioteket, hämtade mitt nya körkort (nu blir det 10 år med wet-look, fotade mig den regnigaste dagen i juni) och massor med pyssel. Älskar att inte ha några tider att passa!

Imorgon är planen långfrukost, massor med kramar, styrka på gräsmattan, femårskalas och sedan simning med SPIFCoach M kommer hålla i passet. Är du i Stockholm, häng på!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Intervaller med två barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *