Sök
Stäng denna sökruta.

Tävlingsfart

Cyklade runt Garnsviken. Tre mil. Målet var att vara nere i tempobågen hela vägen förutom i korsningarna och hålla det som jag skulle kalla tävlingsfart om jag har som plan att cykla 18 mil.

Tar man bort transportsträckorna med trafiklysen så snittade jag drygt 35 km/h. Det är inte helt platt runt sjön så det tänker jag vara nöjd med idag! Extra härligt när man cyklar och njuter av solen mot sin lite för påklädda kropp och tänker på andra tillfällen man varit på precis samma plats…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tävlingsfart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *