Sök
Stäng denna sökruta.

Upp och ner om och om igen

Den ser så liten ut, men känns så mycket i benen. Malmbacken. Favoritbacken för cykelintervaller. Tar dryga tre minuter upp. Man kommer upp i dryga 70 km/h ner. Ikväll 10 gånger.

Min triathlonklubb har nu samarbete med mitt favoritmärke på triathlonkläder. Idag testade jag nya armvärmarna. Armvärmare som jag för övrigt tyckte var sjukt onödiga – innan jag testat. Nu cyklar jag inte många meter per år utan dom på eller i fickan.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Upp och ner om och om igen

 1. Jag har också några frågor om dina back intervaller.
  kör du upp med låg kadens och tung växel?
  Vilar du /rullar ned? eller trampar du hårt nedför också?

  1. De här backintervallerna körde jag utan pulsklocka. Bara känsla.
   Och helt ärligt så försöker jag bara överleva dom, kan precis ta mig upp för backen sittande på lägsta växeln. Så det är max upp (så ja, låg kadens och tungt, men eg. ingen tung växel)
   Nerför trampar jag hårt, rullar sedan ut farten på platten och vänder. Blev ungefär 3 minuter upp och två minuter ner inkl. vändning.
   Det enda jag ville var att vilan skulle vara kortare än själva intervallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *