Sök
Stäng denna sökruta.

Gissa bajset

Låt er inte luras av de vackra vyerna. De gröna färgerna. För dagens pass var inte vackert. När mjölksyran cirkulerar i kroppen försvinner färgseendet. Eller det känns så.

Dagens löppass från coach Magnus:
Uppvärmning: 10 min.
Klarade jag av fint.
100 m intervaller start 30 sek:
Set 1: 6 min (12 rep)
Hittade en liten skogsstig som jag mätte upp 100 meter. Säkert inte det bästa sättet att göra, men mitt sätt. I skogen trivs jag! Och jag gillar 100 meters intervaller, det känns hanterbart kort. De första vändorna i alla fall.
Vila 3 min. En av mina paradgrenar, är skitbra på att vila.
Set 2: 4 min (8 rep). 100 meter känns plötsligt inte lika kort som tidigare…
Vila 3 min. Fortfarande en av mina paradgrenar …
Set 3: 2 min (4 rep).
Vila 5 min sedan kör du 10 km (4) Under vilan funderade jag på att skicka ett sms till Magnus och berätta exakt hur illa jag tyckte om honom just då. Men sedan kortade jag ner vilan för att jag började frysa.

Gissa bajset då? Under min mil så körde jag gissa bajset med mig själv, allt för att inte tänka på att det var jobbigt. Eftersom det bevisligen finns hare, ren, älg, björn (mamma såg en björn gå över vägen här i höstas) och häst i skogarna här så hade jag att göra.

Just det, vädret gick under benämningen pissregn, och kallt var det. Men bastun efteråt går under benämningen helt j*vla ljuvlig!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *