Sök
Stäng denna sökruta.

En dröm har uppfyllts!

Har länge drömt om att sitta i vår stuga i Skaulo och jobba. Att få det bästa av två världar. Lugnet i stugan, fast ändå jobba med bästa kollegorna. Igår uppfylldes drömmen. 

Via skype så kunde jag vara med på måndagsmötet. De satt på Espressohouse i Stockholm och jag i en enslig stuga i Norrland. Älskar kontrasten. Älskar att vara här, men det ska bli lika roligt att sitta där på rikt nästa vecka. 

Midnattsolen gör att jag vänder på dygnet. Jobbar när det regnar (mycket jobb de senaste  två dagarna…) och så tar jag mig ut och tränar när det är uppehåll. Igår var det först backintervaller. Hittade en liten skogsstig som slingrade sig upp på ett litet berg. 2 min upp. Joggade ner och så upp igen. Åtta gånger.

Det går att dricka vattnet i bäckarna, men det är lite extra gott när man hittar en kallkälla under löpturen. 

Dagens andra pass var fem set av: 20 skridskohopp + 20 rygglyft + 20 burpees + 20 rodd i TRX + 20 baklänges utfall= trött Sofie.

Något av det bästa är att ha en vedeldad bastu som väntar efter träningspasset. 

Utsikten från bastun.

Bästa barnen verkar också trivas. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En dröm har uppfyllts!

  1. Härligt! Lappland är underbart. Pappa kommer från lilla byn Torneträsk väster om Kiruna och där har vi ofta varit i stugan och fiskat, badat (iskallt!!) och bastat. Livskvalitet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *