Sök
Stäng denna sökruta.

Crossfit Endurance

Till helgen ska jag gå en kurs i Crossfit endurance. Jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig mer än att jag tror på konceptet i stort. 

Och då menar jag på att jag tror på att bygga teknik, intensitet och sedan lägga på distans. I den ordningen. Vare sig det är simning, cykling eller löpning. Att ligga och nöta med felaktig teknik är bara dumt och energikrävande.

Har en tjock bunt med papper som jag skummat igenom, men exakt vad som händer i helgen vet jag inte. Men kul ska det bli. Lära sig nya saker är aldrig fel. Räkna med att jag återkommer i ämnet.

Vad tror du? Eller har du några frågor jag borde ta med mig till helgens kurs?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *