Stark som en Gladiator!

Så roligt. Så enkelt. Så bra! Min förstaklassare har tränat “Gladiatorträning” med skolan under våren. Sista gången så bjöd de in oss föräldrar och gladiatorn Tor. 

Under en timme så tränade Tor oss. Gissa vem som svettades mest, barnen eller föräldrarna?

Det är så kul att se hur barnen ser helt oberörda ut när vi springer på alla fyra fram och tillbaka i salen. Och hur många föräldrar får slita för att överhuvudtaget ta sig till andra sidan.

Jag är otroligt tacksam över personalen på skolan som inte bara fixar ett sådant här tillfälle, utan hela våren haft frivillig Gladiatorträning för barnen. Så mycket rörelseglädje i en sal så man bara inte kan låta bli att le stort från början till slut.

Bättre start på helgen kan man inte få. Tack. 

Vill ni läsa lite mer kan ni kika här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Stark som en Gladiator!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *