Sök
Stäng denna sökruta.

Löpning 1 km. Check!

Igår. Syster Lisa på Facebook: “1,5 mån kvar till Zürich, hörde att man ska börja träna nu. Jag siktar på 1 km löpning imorgon, det är ju nästan ett riktigt träningspass! Ok det är en definitionsfråga jag vet men hakar du på?”

Lisa fick konstaterat två stressfrakturer i underbenet i början av april. Som jag skrivit innan så har hon fokuserat på vad hon kan göra, inte vad hon inte får göra. Men idag stod det en kilometer löpning på schemat. Så vi värmde upp och sprang en kilometer. Nu ska vi se hur hon mår imorgon. Känns det tipp-topp så ska hon testa springa två kilometer på lördag. Åh vad jag hoppas hon mår tipp-topp imorgon. Och dagen efter det. Och veckan efter. Och, och, och … Heja Lisa!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Löpning 1 km. Check!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *