Sök
Stäng denna sökruta.

Sofie – nå så sjukt snabb!

I mitt veckoschema står det Löpning 5 km max. Vad är då bättre än att hänga på gänget från Bloggaromtraning på Vårruset? 18 000 löpare och jag.

När jag skulle välja startgrupp så tog jag inte den snabbaste utan “springa snabbt startgruppen”. Var lite orolig men vet ni, jag kände mig snabb! Mardrömssträckan 5 kilometer (mardröm för att det är så kort att man ska springa snabbt hela jäkla vägen) avverkades i ett för mig högt tempo. Sprang om människor hela tiden, kan inte minnas någon som sprang om mig, och det mina vänner är en underbar och väldigt ovanlig känsla för mig när det gäller löpning.

Någon speciellt bra tid kan man inte räkna med på Vårruset, man får snällt gå stora delar av första kilometern för att det är så mycket folk, men jag väljer att fokusera på hur det kändes när jag väl fick springa på. Lätt och snabbt. En väldigt härlig känsla. När jag blivit vän med min klocka igen så ska jag berätta vad jag fick för tid.

Bästa Sofia och TräningsglädjeSara värmer upp. 

Bloggaromträninggänget. Helena, Åsa, Sara, Mia och Elin. 

Hittade ett fallskärmsgäng under skylten G. G som i Gryttjom såklart!

Kom i mål och träffade ännu fler vänner. Vilken härlig kväll! Jag njöt extra mycket för att jag i princip räknat bort att jag skulle kunna springa men så kunde vår fina barnvakt ställa upp så jag fick springa av mig lite energi och kan nu fortsätta beta av att-göra-listan på hell-week.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sofie – nå så sjukt snabb!

    1. Jag trodde jag sprang på 26 min men kom in flera minuter innan de som sen sa att de sprang på 26 min så jag vet inte hur jag ska tänka. Och min klocka vägrar spotta igång sig och ge mig tiden. Så vi säger 26 min så kan jag bara bli positivt överraskad nästa fem kilometerslopp… Och jag ljuger inte när jag säger att jag inte bryr mig… Jag bryr mig verkligen inte! Inte det här loppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *