Sök
Stäng denna sökruta.

BOKA RESA OCH BÖRJA DRÖMMA!

140321_playitas0016

Jag tror på att skapa ett liv där du hela tiden vill vara här och nu. Att känna tacksamhet och glädje när jag äter vardagsfrukost med familjen. Men jag har också lärt mig att jag mår som bäst när jag har äventyr framför mig. Som träningsresor. JAG ÄLSKAR TRÄNINGSRESOR. Är fast sedan min första!

När jag insåg att jag inte behövde vara vältränad för att åka (ungefär lika dumt som att träna för att sedan köpa gymkort) utan att jag hur vältränad jag än är eller inte är – alltid får en grym tid med andra som gillar att röra på sig. Att äta middag efter att ha rört på sig hela eller delar av dagen. Älskar! Att släcka lampan och somna direkt och redan innan jag somnar längta efter frukosten. Älskar! Att kliva upp och veta att jag ska ut på äventyr. Älskar!

I höst ska jag till La Pared. Funkar det med jobb, familj och allt annat så häng på du med! Jag längtar!

140320_playitas00441

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

En reaktion på ”BOKA RESA OCH BÖRJA DRÖMMA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *